Waar bent u naar op zoek?

Nieuw: U bent de God Die roept

Om als passend geschenk (door de kerkenraad of familie en vrienden) aan de nieuwe belijdende leden te geven, verscheen in een fraaie hardcover uitvoering U bent de God Die roept. Belijden én volharden.

Op een hoopvolle wijze gaat U bent de God Die roept concreet in op herkenbare vragen die jonge christenen onderweg tegenkomen, zoals: Hoe blijf ik in de onrust van het leven met God verbonden? Hoe en waar kun jij Hem dienen? Blijf ik wel staande als lijden me treft? Kan ik het geloof met mijn vrienden delen? Heeft mijn geloof gevolgen voor mijn omgang met de schepping?

Die vragen zijn reëel: Als je te midden van veel getuigen de goede belijdenis afgelegd hebt (1 Tim.6:12), bereik je immers geen eindpunt, maar begint juist het leven als volgeling van Jezus Christus. In de tijd van de Bijbel al werden (jonge) christenen opgeroepen om ‘met een hartelijk voornemen bij de Heere te blijven’. Niet vanzelfsprekend gaat dat goed, toen niet en vandaag evenmin.

Aan elk van de dertien hoofdstukken zijn enkele gespreksvragen en een psalm of lied toegevoegd.

U bent de God Die roept verscheen onder redactie van P.J. Vergunst. De medewerkers zijn ds. J.J. ten Brinke, ds. C.H. Hogendoorn, dr. C. van der Knijff, dr. R.W. de Koeijer, ds. M. Krooneman, ds. A.M. van Mourik, ds. B.J.W. Ouwehand, ds. K.M. Teeuw, ds. A.J.R. Treur, ds. J.W. Verboom, ds. J.A.W. Verhoeven en ds. A. Visser. Deze uitgave verscheen bij uitg. Groen te Leeuwarden, telt 124 blz. en kost € 16,99. Verkrijgbaar in de (christelijke) boekhandel.