Waar bent u naar op zoek?

Themabrochure over het bestaan van God

‘Bestaat God wel?’ is een vraag die niet altijd hardop wordt gesteld, maar die ons wel sterk kan bezighouden. In de themabrochure God bestaat en Hij spreekt, die vandaag bij De Waarheidsvriend is gevoegd, belicht ds. P.J. den Admirant hoe je tot de overtuiging kunt komen dat God werkelijk bestaat. Ook geeft hij handvatten om in gesprek te kunnen gaan met mensen die zeggen dat zij niet in God kunnen geloven.

Van meer bewijs hoeven we het niet te verwachten, zo blijkt. Sterke argumenten halen mensen niet over de streep, terwijl ontmoetingen met gelovigen juist wel een belangrijke rol spelen. Ds. Den Admirant: ‘En de voornaamste reden waarom mensen tot geloof komen, is dat zij zich aangesproken weten door het Woord, het spreken van God Zelf.’ Omdat we doorgaans geen stem horen, legt de predikant vervolgens uit hoe God tot mensen spreekt, hoe zij Hem kunnen horen.

De brochure sluit af met enkele gespreksvragen en leestips. Klik HIER om te downloaden. Kerkenraden en andere geïnteresseerden kunnen gratis exemplaren aanvragen.

De Gereformeerde Bond publiceert jaarlijks drie keer een bezinnende en actuele themabrochure over onderwerpen die christenen vandaag bezighouden. Wie dit en ons andere werk wil steunen, kan al voor € 10,- per jaar via de button ‘Word lid’ of via info@gereformeerdebond.nl lid worden van de Gereformeerde Bond. Aanbevolen!